In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Bincang

[Topik Luaran] MEETUP MIFANS BOGOR

2017-04-21 22:31:23
2645 34

Semi Pro Bunny

naaddnadya Author | from app

#21

Eka Windu Okta
maaf kak apa untuk tshirt mi fans bogor nya bisa PO :)

bisa ka, tp untuk skrg kita blm buka PO, pantengin aja terus IG/twitter nya Mifans Bogor ya, nanti kita bakalan apdet disana hehe
2017-04-24 16:31:01

Semi Pro Bunny

naaddnadya Author | from app

#22

arif on seven
mba nadya cantik.... salam aku dr kudus ya

halo makasih, Salam kenal ka
2017-04-24 16:31:34

Semi Pro Bunny

BWBP | from Redmi 4

#23

yes in frame lagi. ahaayy
2017-04-25 03:04:40
BWBP

Pro Bunny

Eka Windu Okta | from Redmi 4A

#24

hehehe Alhamdulillah,oh yaudah kagak apa apa kaa cantik :) Iyah udah di ikuti & pantengin terus time Line nya,baik di tunggu kaaa
2017-04-25 11:37:54
Jika sepakbola adalah narkoba mungkin saya sudah mati karena overdosis .

Semi Pro Bunny

naaddnadya Author | from app

#25

BWBP
yes in frame lagi. ahaayy

ahaaayy deuh
2017-04-25 19:46:28

Semi Pro Bunny

naaddnadya Author | from app

#26

Eka Windu Okta
hehehe Alhamdulillah,oh yaudah kagak apa apa kaa cantik :) Iyah udah di ikuti & pantengin terus time ...

oke siap ka
2017-04-25 19:46:56

Rookie Bunny

Muhammad Rakha S | from Redmi Note 2

#27

TS'nya cakep *ehh
2017-04-25 22:13:18

Semi Pro Bunny

naaddnadya Author | from app

#28

Muhammad Rakha S
TS'nya cakep *ehh

TS apaan deh ?
2017-04-25 23:32:45

Rookie Bunny

Muhammad Rakha S | from Redmi Note 2

#29

naaddnadya
TS apaan deh ?

yg bikin thread wkwk
2017-04-26 04:46:12

Master Bunny

yusda | from app

#30

Kerren... Kapan2 kalo meetup lagi gabung boleh? Sy tinggal di bogor juga nih
2017-04-26 06:25:52
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

naaddnadya

Semi Pro Bunny

  • Followers

    166

  • Threads

    12

  • Replies

    103

  • Points

    574

MIUI 7th Anniversary
Newbie Member

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list