In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Bincang

Acara Resmi
Semua yang perlu kamu tau tentang even resmi Mi Community
16 Article Description     295 Subscribers
Subscribed
Subscribe

Master Bunny

krisirajoy | from MI MAX

#31

ayo berikan ide yg kreatif dan bermanfaat bagi mifans. tks
2017-05-08 23:51:10

Pro Bunny

ohdroid | from Redmi 3X

#32

pengen bikin trit, tapi apa yaaaa? heheeee
2017-05-09 02:57:31

Semi Pro Bunny

m.dimas | from MI 4LTE

#34

kalo boleh saya berpendapat gimana kalo Admin membuat kaos member Mi Community Indonesia, terus di jualkan ke member Mi Community Indonesia kan jadi kita sebagai member Mi Community Indonesia mempunyai kaos kebanggaan kita Min hehehe
2017-05-09 04:15:30

Semi Pro Bunny

STYX | from MI 5s

#35

mangatss bikin thread
2017-05-09 08:57:39
Nice gifts, Ann... lumayan tuh!
Gw kirain tee yg dr 90points na Xiaomi hahahaha
2017-05-09 21:19:24
Always Happy With Mi
No Sacrifice, No Victory!

Pro Bunny

juliardiw | from Redmi 3

#37

m.dimas

kalo boleh saya berpendapat gimana kalo Admin membuat kaos member Mi Community Indonesia, terus di j ...

setujuuu banget sama agan
2017-05-10 07:59:31

Semi Pro Bunny

LapLipLupPLUS | from Redmi Note 4X

#38

Bikin bikin....
2017-05-10 10:34:24

Rookie Bunny

ipoel ajah | from app

#39

Kalo bisa juga diadakan pnguyuban rutin mi comunity nasional atw per chapter...gmana?
2017-05-10 11:16:40

Rookie Bunny

pandarif | from Redmi Note 4

#40

setuju gan..lanjut.
2017-05-11 11:08:57
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Annie.T

Mi Comm team

  • Followers

    2304

  • Threads

    47

  • Replies

    176

  • Points

    4706

Beta Tester
3 Days Check-In
Lucky Draw No.
500K Members
2016 Christmas

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list