In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Pemberitahuan

woooow.... kesempatan nih, pengen banget ke markas nya, daptar ah....
2017-08-11 12:09:10

Admin

MiComm Indonesia Author |

#22

Angesti Purwita replied at 2017-08-11 17:47:38
fluent in English nih.. waaaahhh

ayo miss wiwit ikutan, biar kita sekantor #eaaaa
2017-08-11 13:25:40

Admin

MiComm Indonesia Author |

#23


update nya ikut yang china developer ato global om #eaaaaa
2017-08-11 13:26:39

Admin

MiComm Indonesia Author |

#24

Yazid subarkah replied at 2017-08-11 20:46:11
Ada syarat pendidikannya om ? Harus pengalaman ?

ga ada om, udah dijelasin kan di syarat syarat nya...hehehee
2017-08-11 13:27:23

Pro Bunny

Mas Kamus | from Redmi 3S

#25

Ane anak baru di dunia ini om
2017-08-11 13:27:40

Admin

MiComm Indonesia Author |

#26


online sama offline...ada tuh di salah satu persyaratannya
2017-08-11 13:27:56

Admin

MiComm Indonesia Author |

#27


kayanya udah jelas deh, coba dibaca sekali lagi
2017-08-11 13:28:44
Ikutan mantau, untuk yang minat segera daftar kesempatan tidak datang dua kali broo..
2017-08-11 13:41:26

Resource Team

Rio Carera Herzigovi | from Redmi 3S

#29

ane Share ke semua kontak
2017-08-11 19:13:42

Rookie Bunny

Fahrul Rozi | from Redmi Note 3

#30

mantau aja ah gw ga bisa IT bisanya bongkar mesin
2017-08-11 19:16:59


The Review yang mereview apapun yang di suka dan di pengen
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
Beta Tester
3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
70 Days Check-In
100 Days Check-In
1 Year Check-In
Ahli korektor
Selamat Ulang tahun Xiaomi
Penulis Veteran
10K Members
Juni-100 Balasan dalam satu Bulan
Desember - 100 Balasan
Oct-100 replies in a month
Kolumnis
50.000 Pengguna
Dirgahayu ke-72 Indonesia
MIUI 7th Anniversary
Newbie Member
150.000 Pengguna
Beautiful Wishes
300.000 member
#KilasBalikMiCommunity
Xiaomi HQ
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
Color Your Planet
500K
Golden Mi Bunny
800K

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list