In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Teknologi

[Diskusi] Fitur Terbaru di Android Oreo

2017-12-25 02:22:07
4373 79

Rookie Bunny

1655938479 | from Redmi Note 3

#71

7j
nrcrc5g b4
2018-01-12 06:57:46

Rookie Bunny

hendar doank | from Redmi Note 4

#72

Takumi-kun
Memang sudah ada custom rom nya. Dicoba aja gan

Udah d coba gan tapi masih ad kurang nya gan.
2018-01-14 10:27:10

Master Bunny

Takumi-kun Author | from Redmi Note 4

#73

hendar doank
Udah d coba gan tapi masih ad kurang nya gan.

Kurang dimananya?
2018-01-14 10:48:03

Rookie Bunny

hendar doank | from Redmi Note 4

#74

Takumi-kun
Kurang dimananya?

Emnga nya agan udah pake ya. Iya enak cepet tp ad aplikasi yg kurang harus download lagi gitu.  
2018-01-15 06:33:32

Master Bunny

Takumi-kun Author | from Redmi Note 4

#75

hendar doank
Emnga nya agan udah pake ya. Iya enak cepet tp ad aplikasi yg kurang harus download lagi gitu.

Aplikasi download lagi?
2018-01-15 06:46:51
meskipun udah oreo, tapi tampilan tetap miui
2018-01-16 05:14:57

Rookie Bunny

hendar doank | from Redmi Note 4

#77

Takumi-kun
Aplikasi download lagi?

iya gan aku minta link yg official nya punya g gan.
2018-01-16 07:57:02

Master Bunny

Takumi-kun Author | from Redmi Note 4

#78

Fajar Aries Husyaini
meskipun udah oreo, tapi tampilan tetap miui

Ya kalau MIUI memang seperti itu :D. Kecuali kalau pakai stock android seperti Mi A1, tampilan nya baru berubah
2018-01-16 07:59:00

Master Bunny

Takumi-kun Author | from Redmi Note 4

#79

hendar doank
iya gan aku minta link yg official nya punya g gan.

Link official apa? Ga ngerti ane
2018-01-16 07:59:27
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Takumi-kun

Master Bunny

  • Followers

    32

  • Threads

    15

  • Replies

    2136

  • Points

    6591

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
70 Days Check-In
Oktober - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Desember - 100 Balasan
Beautiful Wishes
Xiaomi HQ
Instagram Banget

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list